- Day 7 and Day 8

Jag glömde ju att göra 30 dagarna igår så blir en dubbel idag!

Dåliga Vanor:

  • Skolkar nästan varje dag.
  • Målar naglarna varje dag nagelacken får max sitta 2 dagar.
  • Pratar alldeles för mycket i telefon.
  • Har för hög musik på natten.
  • Kan inte leva utan tuggummi.
  • Bloggar typ på bildagboken
Ja det är väl mina dåliga vanor, tycker då att dom var väldigt konstiga!

Bloggfavoriter:

Jag brukar inte kolla så på bloggar och så men det här är iallfall någon jag kollar dagligen.

Foki ( Anchisa Wallström )

Ja en väldigt gammal bild på henne, men det får duga! Och älskar verkligen att läsa sen hon har så fantastiska bilder att visa upp och hennes liv i Sverige och framförallt Thailand är verkligen spännande att få se bilder och läsa från! Hon reser ju också väldigt mycket, så man får ju se mycket bilder från andra länder. Som t.ex USA som jag älskar har nog tittat igenom hela hennes arkiv av USA så hehhe.
Sen har ju hon även en webshop av hennes egen designade kläder osv. Klicka på bilden för att komma till hennes webshop. :)

- Drive until you lose the road

Idag var det som sagt första advent, mysigt! Jag älskar verkligen julen så nu känns det som ett steg närmare till jul, och jullovet!
For till Ånäset vid 14.30. Möte upp Josefin, sen gjorde vi massa. Flummade lite och så tog vi med oss Mini överallt till och med på OK. Sen höll man på glömma kopplet på chipshyllan så fick gå tillbaka igen. (a)
Sen hade dom stängt ICA men sen så var det en som jobbade där och var så snäll och öppnade igen! :)
Före vi for hem gick vi på pizzerian alla köpte pizza förutom jag hihi.

Bild från igår!

Skola imorn då! Känns som det var ett tag sedan jag var där, hahah. Har bara en del lixom. Har 6 omprov ( ops ) sen har man 2 missade prov. Jadu, det är ju en hel del och ska göra allt på 3 veckor... Plus ordinarie prov också vetefan hur man ska hinna med allt. För om man inte gjort det före jul så bli det IGIGIGIGIG eller FFFFFF som det heter. Så nu gäller det att ta tag i allt om man ska ha någon chans!

Olivia tog en bild på mig och Mini före vi for ner till Ånäset.

Nu ska man ut till ponnysarna! Kommer bli mycket galopp nu när man tar sig ut på vägen! Ska bli kul att se var Candy tycker om det.

Lexie får stå för sista bilden i inlägget! HAHA xd
RSS 2.0