- I'm leaving all the hate for a little while

Känner på mig att Valborg kommer bli super! Åker med 17.00 bussen till Umeå, sen vidare till Sörfors. Firar Valborg med kusin Olivia och hennes familj! Så härligt att ta sig härifrån.
Ska skynda mig ut till stallet nu, måste ut en sväng med Caramel så han är rider före jag far! Men måste skynda på som satan ska vara duschat och klar om 40 min, får se hur det kommer gå...
Sätter systemkameran på laddning under tiden.
Hoppas alla får en bra Valborg!


- Use somebody to love for a few seconds

Kvällen igår slutade i katastrof! Som man nog förstod av mobil inlägget jag skrev. Men Katherine Heigl fick mig på bättre humör! Sjukt bra film, se den! ( One For The Money ).
Ska snart fara till Burträsk, vi ska typ handla eller nåt (?).
Vet inte om man ska på Majbrasan ikväll i Ånäset. För gris Josefin som är nyhemkommen från Stockholm dissar sönder! Så då blir det att vara med Rebecca isåfall! Men for se, för vi ska typ inte ens dit.
Men ska fara nu!

- I'm never good enough for you

Rebecca kom ju hit igårkväll! Awesome.
Hon åkte hem vid sju tiden typ.
Just nu är ALLT upp och ner. Har ingen aning vars jag ska ta vägen. De ända jag har vid min sida just nu är min älskad älskade hund. Då menar jag av min familj alltså. Skulle göra mycket för att då flytta just nu. Har velat göra de under en lång tid nu. Men blev värst förra veckan och nu, kan jag inte ta mer! Tårarna bara rinner, av ilska...
Sitter och smsar med min saknade kusin Olivia just nu.<3
Pratar om allt möjligt.
Ser även på One For The Money, seriöst Katherine Heigl du är räddaren för kvällen, Urock

RSS 2.0