Framme i lycksele nu in mormors place.
Har hela hennes hus för oss själva höhöhöh.
Sjukt flumm påvägen hit också. Gossip Girl <3

Simmy står på Lappmarlsryttarna nu. Så nu har hon nog de bra i hennes box! Efter nästan 3 timmar bilresa. Var ute och gick med henne ett tag också.

Taggar för LB imorn! Får typ sova till 11 också hur bra som helst! Om de inte vore så att man ska fara och handla och sen en snabbis på stan för att fixa en sak. Plus att utfodra Simmy!

- In the end it's nobody's fault

Dadada satan så dryg dagen kändes! Fattar inte varför, var ju som inge fel på lektionerna. Hade även skolfoto usch. 
Gjorde ju även min matteläxa till idag, var så stolt och ville lämna in den men såklart var min lärare inte där idag! Men var ändå sjukt less i slutänden, glad att man for till stan vid 3 så slapp dom 20 sista minuterna. 
 
Nu på kvällen var de ju dressyrträning med Simmy. Jobbade mycket på att hålla upp huvet på henne och ändå ha tryck på henne, och att jag måste hela tiden ha kontakt i munen på henne osvosv. Då hon har en förmåga att bara köra ner huvet. 
 
Juste sålde min Kingslands luva också 300 kr rikare! Yeej, blev lättare än att skicka tillbaka den. 
 
Sett lite Gossip Girl nu, haha när man läser bloggar verkar de som alla ser de nu... Men ska tagga ner lite på de för har ca 10 avsnitt kvar och så är de säsong 5 som inte ens kommit ut än så, måste se på internet då sjukt drygt.
 
Men ajah, har gjort lite läxa och de nu. 
Ska läsa en gång till imorn i bussen eller nåt, nu ska jag göra en tidig kväll var länge sedan såhär tidigt! Men känns så skönt, som de kan bli!
 
 
 
RSS 2.0