- Forget what we told before we get to old

Varit en rätt så bra dag idag, både tårar och lättnad!
Var ju inte i skolan idag som jag skrev igår. For och träffade Eva, gud så snäll person det där är.
Ska kanske till skolan imorn, har blivit så förkyld. Men det förstod jag att jag skulle bli tillslut ändå. Så kommer nog inte följa med Josefin på Night Flight heller. =/ Sorry!
Om det blir skola imorn, så kommer det bli ett till möte med min mentor. Får se om pappa skulle vara med på det.

Annars då, snackade just med Anna & Manuella i telefon en stund, men sen ringde Josefin så då vart jag osocial med dom. (a)
Men ska se klart Private Practice ikväll osv. Ser ju om det blir skola imorgon,

HareWednesdaynight

Bild från imorse.

- I want to see you happy and feel proud about me

Har varit hemma i kanske 30-40 min? Var iallfall i backen idag, kom lite sent bara. Men ändå var faktiskt rätt kul ändå, trodde inte det skulle va det. Träffade en massa folk man saknat osv. Ångrade däremot att jag inte åkte snowboard.
Är sjukt trött & less nu. Vet inte varför för brukar inte bli så slut av att åka slalom. Men steg upp tidigt också, kan man skylla på det?
Imorn blir det iallfall ingen skola! :D Ska fara och träffa Eva! Var ett tag sedan sist. Sen hade jag väl tänkt gå dom 2 sista dagarna.
Tog lite bilder med mobilen, men orkar inte ladda in dom på datorn nu.


- I hope it's gonna make you notice me

Hemma nu efter att ha varit i stan med fina Josefin! Trodde inte det skulle bli något för missade ju både 14.45 & 15.25 bussen för att pappa var på möte med min mentor. Så tog 16.50 bussen istället från Lövånger. Hehe jag läste 16.15 så vi fick stå och vänta i 1 timme...
Iallfall när jag kom till Skellefteå möte jag upp Josefin på H&M eller var tänkt så, men hittade henne i provrummet. ;)
Gick på Gina efter det köpte en tröja, som var på rea skulle aldrig köpt den annars. Sen hoppades jag på att hitta något på Cubus men fanns inget. =( Sen så gick vi runt där och flummade. Och Josefin sa hela tiden att BikBok inte finns i Skellefteå. Så vart lite depp. Men sen så gick vi förbi massa affären och jag ba; Men det finns ju visst BiBok! Så lite kul det var att mobba Josefin efter det! ^^ Köpte en tjocktröja där. Trodde faktiskt att jag inte skulle köpa något för hade bara 500 kr. Eller först skulle jag bara få 300 kr, men pappa hade bara en 500 lapp så, det gjorde ju inget. ;)
Imorn är det ju friluftsdag, ska kanske till backen imorn. Får se hur jag mår osv.
De jag köpte;
Den vita tröjan från BikBok 99 kr & den gråa Gina Tricot 99 kr!
Men ajah, får se om jag far till backen imorn eller inte. Om jag inte ska det så blir det att räkna ikapp lite i matten. För har missat en hel del där.
Sitter och snackar med Josefin just nu. Vet inte vad jag ska göra resten av kvällen, ska nog duscha så slipper jag göra det imorgon, om jag nu ska fara.
hareMondayNight


RSS 2.0