- Let the bad times roll

Sådär nu kan man uppdatera ordenligt! 
Lördagen - Måndagen har varit riktigt bra! Ida har ju varit här och hon är verkligen asgullig! 
Igår så skulle vi verka och sko Simmy & Caramel så fick ju fara med dom till Vännäs eftersom att han inte kunde komma till oss. Så då gick vi på stan först en snabbis, men var tvungen att följa med för att pappa ville ha hjälp med lastningen.
Sen for vi och åt middag och klockan var typ tio... 
 
Var väldigt roligt för i Söndags så var de väldigt många som undrade vem den " vita " var. Och tyckte hon var så fin! Anna tyckte också hon var jättefin. 
Hon ville vi skulle komma i vecka och träna med Simmy, men de blir för mycket hoppning, då de är tävling torsdag & fredag. Så hoppas på nästa vecka istället! Men snart börjar terminens hoppträningar!
 
 
Har fått mera bilder nu också, kommer även filmer;
 
 
 
 
Idag kommer de bli vääldigt mycket planeringar för torsdag - fredag! Denna vecka kommer vara väldigt full.
Övik är ju planerad med Simmy hoppar LC på torsdagen och fredag LC LB. Vill inte tävla henne för mycket! Då de var Piteå tävling för 2 veckor sedan och så är de Vännäs den 11 - 12. 
Caramel får stanna hemma då han kommer få vila i 2 veckor...
 
Vi kommer fara redan imorgon om vi får en stallplats och vi kommer bo på Scandic yeej. Var ganska längesedan vi bodde på hotell sist för en tävling, och de var Sundsvall 2010. 
Kommer även kontrollmära Caramel imorn också! Äntligen.
 
På tal om att veckan kommer vara full, på lördagen är den 40 års fest för min moster och morbror! Så de är bara söndagen som är kvar!
 
Nu blev de ett låååångt inlägg!...

- We made it all this way

Caramel, LC: Asså han var verkligen bäst och bjöd på, han var superpigg! Men sen vart jag astrött efter att ridit Simmy, så då rev han 6an för att jag inte tryckte på han. Men de var inga andra Dponnyer som gick vidare till omohoppning och jag hade snabbast tid, så vi vann! Kändes inte riktigt rätt, men jao. 
 
Simmy LC: Jadu, vad ska man säga? Hon var jätte tittig, och stannade redan på första hindret, men sen hoppade hon de och, sen vart hon rädd för pölar och grejs så då tvärtstannade hon bara av, men fick igång henne direkt. Sen hoppade hon 2an och 3an klockrent! Men sen mot 4an så stannade hon 2 gånger så då vart vi utesluten. Men de var många som stannade på de hindret, de var ju rätt tittigt!
 
LB: Hon kändes mycket piggare och tittade inte alls hon körde bara på helt enkelt! Så de kändes jättebra, men sen på 9an så var jag astrött så slutade rida henne och fick ett stopp, men sen gick de superbra!
 
Alla bilder är från LB;
 
 ♥♥♥
 
Är verkligen astrött nu, och kommer nog bli en tidig kväll. Men Ida är här så ska se någon bra film nu! 

Natt

Hej vad gör ni alla ??

Ska typ sova för att orka vara på tävlingen i morgon så ja men kommer typ ändå sova i bilen!

Coolt viste inte hur man gjorde så!
 men nu ska jag börja skriva så!

 Angelique sällde klockan på 4 så jag ba dog!

Asså vad drygt !WE CAN COOOP A ROOM!

OhYeah Lucy Fields! olika stolekar kan jag oxå göra!

Hej

Hej

 

 
RSS 2.0