- An hour can change everything

Idag på ridskolan så hade jag Annastacia, för trodde de va typ markarbete så red henne istället för Caramel. För det var hoppning. Kanske lägger upp några filmsnuttar ellr några bilder på det senare.
Sen så red jag först i ridhuset med C en stund och sen for vi ut och skrittade en bit i Gammelbyn!
Imorn så är det skolan. Sen ska jag till stan, med Josefin! Och där möter vi upp min kusin, och efter de så far vi hem till Olivia och stannar där tills på lördag! I think its gonna work out!
Ska snart gå och packa de sista, och sen tar jag de allra sista på morgonen! Då jag är som segast och glömsk, smartit!


- You can't escape from your fears

Nyss kommit hem från skolan. Eller ja, allt helt enkelt!
Var helt okej skoldag såklart, den var ju kort.
Gick bra hos tandläkaren och de. Så dog inte, haha.
Sen så hämtade pappa mig men jag fick först följa med på två skjutser... Eftersom han körde taxin då. Nej inte min grej dedär!
Mina grejer jag beställde igår kom idag! Gick sjukt fort, för vet bara ett annat ställe som har så snabb leverans och det är Dischop!
Ska äta middag vid typ 5, ganska tidig... Sen lasta C för Jacqueline skulle ha Punky, och sen iväg till ridskolan! Är typ markarbete ikväll.

- I broke all the rules only for you

Skola imorgon! Duktig jag känner mig. Sen tar jag mig igenom dom sista veckorna. Kommer vara ett rektorsmöte på måndagmorgon... Blir med min mentor och typ skolkuratorn, gaah! Jag lovar att de kommer blir stora utredningar om jag ska gå om eller inte.
Blir bara 2 lektioner imorn då jag ska till tandläkaren och de suger, för var jättelänge sedan jag var på musiken så kommer bli ett extra stort F där haha. Kommer typ gå 10 min av matten så 3 då om dom där minuterna räknas.
Haha förresten minns att jag skulle vara duktig och fara ut och springa idag men då ringde Olivia E så då blev jag fast där! Kanske far ut imorn.
Näe nu ska jag packa idrottsväskan och sen förhoppningsvis sova!
RSS 2.0