- You can hate me all you want

Uppdateringen har väl inte varit bäst för att vara jag.
Men har inte haft tid, varit lite social för en gångs skull! 
Igår for man ju till stan för att träffade bäste Signe och sen fick jag reda på att Jonna också skulle komma, så då blev man ännu gladare! För Jonna har man inte varit med sedan mellandagsrean förra året! 
Sen sa Joseph att hon var påväg in till stan, så då kom jag på att jag kunde ju åka med henne hem sparade 50 kr! Stolt. 
Nämen pappa har börjat snåla som satan nu, så då börjar jag göra samma sak! 
Men stannade hos henne ett tag då, och sen for vi hem till mig.
 
Vi blev även bjudna på middag hos hennes familj också, på halloween, trevligt! Men får lite dåligt samvete, för Joseph skulle på något kul bad disco? Och nu kan hon inte fara! =( 
 
Nu är de väl Halloween? Så ska se någon skräckis med J, får se vad de blir, finns inga icke äckliga skräckisar på Viaplay. Och de finns då verkligen ingen film man blir rädd för heller, so now what? 
Ja, man får väl leta ett tag då...
  

- Your shadow is in the corner

Vad har du för mål inom ridningen egentligen? Är de att gå till EM eller hoppa Msv klasser osv, ja helt enkelt vars vill du komma?
Svar: 
Bra fråga, lite svårt att svara på faktiskt.
Men jag satsar inte på att ta mig till EM, utan mer Msv klasserna och möjligen SM. Men jag tänker inte jobba ihjäl mig för att ta mig till SM. Nu kommer ni alla freaka men jag tycker de är nog så roligt att träna och hoppa LA klasserna men jag vill upp till Msv. Jag har inte världens intresse som ni kanske märker, även fast jag älskar att hålla på med de här! 
För om jag verkligen skulle satsa till 100 % så skulle jag tex fara på varenda hoppträning. Jag vill, men jag har inte ork då vi alltid kommer hem ca 12 på natten och då ska hästarna nattas och sen duschar man ju som efter de så tar ett tag innan man tar sig isäng. Sen är resan inte världens roligaste tur heller. Sen lägger jag dessutom ner mer tid på skolan nu. Går ju sista året. 

-----------------------------------------------------------------------
Fick nyss ett sms av min uberfina vän Signe! Gud så länge sedan de var man träffade henne, saknar henne verkligen! 
Ska iallfall på stan med henne imorn kommer bli så trevligt så! 
Sen på kvällen ska typ Joseph komma? Ja vi ser ju var ett tag sedan vi flummade! 

Ikväll har jag mestadels haft ett The Vampire Diaries maraton... Min broder fick för sig att se också han är 8 år, så blev nog lite konstigt i huvudet på han när huvuden rullade osv. Duktig och ansvarsfull syster jag är då!

Kunde inte fått mig något bättre!
Jag vet att Simmys luva inte passade bra alls, men fick en impuls...

- Ubergullig

Satan så söt min kusin är I'm just saying! And no she isn't single she is actually dating ;);)

RSS 2.0