- All these lies just to live an another day

Tror ni jag tog mig till skolan någon av dessa dagar? Noo
Tröttheten tar över skolan, and that's not okay!!! 
 på torsdag & fredag ska jag gå på alla lektioner, även Kemi och Idrott på fredagen thehe
 

Idag red jag Bea och skulle träna på att ha kontroll över henne men det går inte så bar just nu! Höll på att få stopp och att hon skulle gå igång när jag sa till och inte när hon ville göra det själv.
I fredas for jag till Alva efter skolan och vi skulle sova i husvagnen så att vi skulle inte bli störd hela tiden. Vi spelade spel på tv och på datorn vi har börjat med ett jätte roligt hästspel på internet. I det spelet kan man göra uppdrag rida tillsammans och käna pengar genom att göra saker och ta hand om hästen m.m man kan också tävla med varan fast det som suger är att man inte kan hoppa om man inte är starrider! Fast det spelet spelade vi för länge sen också vi hade bara glömt bort det.
Sov över tills på lörda vi gick ut med deras hundar en av dom fick bada för första gången 2013.
Bilden är tagen för några veckor sen!

- Don't make a plane it will fall apart eventually

... så sant! 

Hade ju sett fram emot att få tävla den 10-12 alltså 3 dagars tävling i Vännäs, utomhus! Även fast de höll ju inte på bli nåt, nu när jag fick fara till Stockholm, men nu blev de så ändå! Men på fredagen så skulle pappa på nåt möte, och på lördagen ska vi på dop, så då blev de bara söndagen kvar! Så blev lite klassbyte, thehe. Men får se hur de blir nu, om vi far på söndagen överhuvudtaget! 
 
 Vännäs förra året. 
RSS 2.0