- A secret no one is supposed to find out

Steg inte upp i tid idag så hann inte med bussen, sen när jag skulle få skjuts av pappa halv 10, så fick han en skjuts ( taxi ) sååå blev ingen skola idag. 
Har nyss ridit också, men de var så varmt och hade ändå planerat in en lugn dag idag pgr av tävlingarna i helgen, så for bara ut och skrittade, och sen travade lite hemma!
 
Men nu har min Animo kavaj äntligen kommit, den hann ju inte komma innan helgen så var lite ledsen, men nu har den kommit iaf! and I love it
 
3 halvtaskiga bilder: 
 
 
 
 

- Can't wait for all of this to be over

Resultat: 
Lördag, LB 8 fel: Jag tycker han var jättefin, hoppade super. Men mot 5an kortade jag upp han alldeles för mycket så han hann inte upp, så vi petade, och 6an la jag han stort så vi peta de också, han försökte verkligen sträcka ut, men tyvärr! 
 
Söndag idag, LC+5 4 fel: Red i laget denna runda också, så pressad kände man sig! Anyway, han hoppade super, men på 6an som var nästsista hindret la jag han så stort så de blev ett jättehopp och vi petade de.
Men de gick super för dom andra i laget, så de blev en andraplats i laget!
 
LB 4 fel: Ojoj denna runda, han var verkligen världsbäst! Han var pigg, och svarade. Han hoppade så galet bra, men såklart lägger jag han stort på näst sista hindret igen, blir ett jättehopp och vi petar. J*vlar var alldeles gråtfärig, så fin han var och så klantar jag mig!!
film kommer
 
Måste dessutom säga att de var otroligt maxat denna helg, rejäla oxrar som verkligen var 1m!! Menmen min superponny fixar de!
 
Som ni ser fortsätter jag upprepa samma misstag, *gör inga halvhalter utan trycker på och ber han hoppa av så stort att de verkligen inte går
Samma sak hela helgen...! Lite roligt bara att typ alla mina moster ( har bara 1 haha ) och morbröder är hos min mormor just nu och målar/bygger ( riktiga byggarteamet ) och då hade alla sagt åt mig imorse, skärp dig nu! Och red mycket bättre än igår! Dock klarade jag inte av de helt då jag aldrig slutar göra dessa " snälla ponny hoppa av 45 meter innan! "
 
 
RSS 2.0