- The summer is kind of here now

Ni minns att jag sa att mobilen nääästan var perfekt, men nu är den de! Igår så åkte vi in till stan igen för att fixa till simkortet på Js telefon, och då kom pappa på att vi skulle kolla om de gick att laga, och hur mycket de skulle kosta!
Och de gick tydligen jättebra, och återigen på Norrmobil! Billig, och snabb är han där!
Så nu är min mobil perfekt, och baksidan + plug in hålet fixat under 1000 kr!!

Så igår efter skolan var de typ de man gjorde, eller Joseph följde också med! Och vi såg på Sinister, eller Boogie som vi kallar den filmen för, hittar alltid humor i skräckfilmer...

Nu ska man snart duscha, och sen kanske fara till skolan! Lite väl sent, men har ju bara haft 2 lektioner nu på förmiddan, och nu har jag 3 kvar som börjar 12.50. Men eftersom pappa jobbar nu, så får vi se om jag får skjuts för just nu är han då inte hemma!- At school

Happ läraren är borta eller nåt, så vi har som ingen lektion, utan fick var sin dator för att skriva Boken om mig, inget jag tänker göra men. 
Jag hade ju tänkt komma senare, men sen bestämde jag mig för att vara med på språkvalet ändå, men nu vart de i onödan.
Avis på J som fått en ny tele.. Ganska less på min Iphone 4, klagar väl inte på att den är dålig men, så försöker övertala J för fullt nu att vi ska byta ett tag!
Såg en massa gamla TVD avsnitt igår, de är ganska roligt för man märker att alla är lite äldre nu, och att Nina hade mycke mer " barnsligare " röst ♥ hihi. Och de är ändå bara 4 år sedan första säsongen började! Men. 
Så nu ska man se TVD i typ 1 timma, första gången man kan se de så länge på skolan, men. Klagar inte! Då de inte finns något bättre att göra just nu.. 
Thehe, känns som jag sagt "men" ett antal gånger nu men. 
 
 Mina hetingar! ♥ 
RSS 2.0