ääääöööööö och ppppppppppgggg

Vaknade 8 hade ställt alarm då. For sen till ridskolan och Hopptränade Rubbe :) Det gick inte så bra i början men sen i slutet gick det bättre :)
Har typ suttit på instagram hela dagen haha....
Astrött nu!
//Jackie

- Happy thanksgiving or something like that

Perfekt julpyntat massor nu, bytt gardiner, satt upp julgranen med massor med julklappar under, plus massa med advenstljus i fönstren! Även satt upp lite ljuslingor i träden, och på bron, tagit fram jultomten vid bron också. NOT Satt upp adventstaken i fönstren, that's all. 
 
Just nu är jag så himla trött att jag håller på döö. Vart inte många timmars sömn inatt inte ( eller ja typ senaste veckan, men nu ska vi inte gnälla ), och alarmet stod på 08.30. Var ju hoppträning idag på MRF! Så efter 9 någongång komme Maria. Var där i typ 1½ timma sen hämtade pappa mig, och så hämtade vi Caramel, och så bytte jag kläder osv. Idag fick Caramel vara med! Sunny har ju stått så himla mycket, så idag blev de Caramel! Som skötte sig jättebra! Han var pigg, jag skojjar inte. 
Riktigt nöjd med han faktiskt!! 
Red Esmeralda lite också eftersom hon är ju lite som jaa, kör ner huvet efter hindret, och slänger huvet å håll på, bockar lite osv. Om man vill träna balansen lite, så kan man ju rida henne, haha! Annars tycker jag hon är en riktigt trevlig häst!
 
Hade tänkt ta tag i nå skolarbete, men nu är de faktiskt så att jag inte har nått! Skönt eller vad. Skulle dock behöva läsa på något prov/omprov som måste göras däremot, men shhh.
Annars sitter man bara och ser livesändingarna från Stockholms Horse Show, man kan ju iaf låtsas att man är där... De suuuuug ju bara att de är sista året dom är i Globen, så kändes inte som samma sug längre att fara nästa år men...
 
Sen så har min mobil gått sönder ännu mer!! Olala happy as hell. " kanten " på sidan har tillochmed farit bort så... Och när jag lix snackar om telen så kan jag säga att ni som har iMessage, de är ingen idé att smsa mig om ni uppdaterat till IOS 7, för jag kan inte få dem! Äsch ska gå å deppa nu, ingen sthlm å telefonen faller isär, gaah så tragiskt. Näe fan vad gnällig jag låter, time to go.
 

poinnnnn

For till skolan idag astrött som vanligt men tog mig upp när der bara var 15min kvar tills bussen for.
Hade jättetråkiga lektioner förutom SOn för på fredags SOlektiornerna ser vi på lilla aktuellt och gör nytidskrysset :)
Vi julpyntade oxå elevrumet :)Red Bea idag jag å A red ut på vägen svinhalt överallt förutom på kanterna av vägarna .
Tränade lite framdelsvändningar gick si sådär... Tränade oxå på att få henne i rätt galopp på vägen hem. Hon vägrar oftast men efter att man har försökt ett par gånger så lyssnar hon. Bea fick lite damp när jag galopperade hemåt hon började tvärgasa jättefort för att hon såg huset.
Imorgon blir det hoppträning ska ha Rubbe :) ♥
Rubbisen♥♥
//Jackie :D


RSS 2.0