- I just need to sleep

Helgen vart en riktig toppenhelg! När man får umgås med så härligt folk så kanske det inte är så konstigt. mår aldrig så bra som jag gör med alla dem! 
Vi såg dessutom på Non-Stop den med Liam Neeson på bio, den var faktiskt riktigt bra! Älskar filmer när det händer saker nästan hela tiden blandat med lite små vinkar av humor. Tyvärr så är de filmerna alldeles för ovanliga...
 
Den har dagen har varit så sjukt tröttsam, inte tråkig utan jag är bara allmänt trött, somnade ju inte förrän efter 2. Så for till skolan efter lunch, och sen var sista lektionen inställd så det var då rätt så chill skoldag! Sen blev det stan efter skolan för nu funkar inte skrivaren igen. Kan dessutom meddela att boken om mig är klar!! 
Nu är jag hemma iaf, och ännu mera trött, taggar verkligen Valborg!! Vi har dessutom fått finbesök av mormor och hennes syster som man nästan aldrig träffar. 
Ska snart ut och rida också så inte det hinner bli natt innan man är klar ute i stallet, måste dessutom rida igenom dressyrprogrammet - för jag var ju så dum och anmälde mig och Caramel till en dressyrtävling som är redan nu på torsdag...!
 
RSS 2.0