- The wrong kind of goodbye

Hade en jättebra dag idag med mina 2 absoluta favoriter! Efter 11 tiden kom Jenny och hämtade mig så for hon jag, Malin och hennes mamma till Skellefteå! 
Dagen spenderades alltså på stan. Jontis kom också i någon timme! Bäste Jontis. Det suger verkligen att han inte kommer kunna vara med på nyår...! 

Fick med mig lite grejer hem, t.ex ett par örhängen till nyår. Men försökte iallafall hålla nere på kostnaderna och tyckte jag lyckades ganska bra! 

Hur som helst hade en super dag, älskar mina underbara älskade vänner!!❤️ 

- Trying to sound smart

Haha asså en sak... 
En sak som varit på mina tankar de senaste dagarna är hur otroligt hemsk jag måste låta! Jag sitter och gnäller på att jag inte kunde åka till Stockholm nu under jullovet. Eller fara utomlands, resa somsagt. Eller att jag inte har pengar. 
Men det kanske inte är så konstigt? Jag var i Stockholm i somras, i oktober och i november... Det drar iväg. Inte lite heller! Även fast november resan var en julklapp. Men jag vill bara ursäkta mig lite för hur gnällig jag måste låta jämfört med de som aldrig rest ens i år osv. 

 skulle tillexempel haft denna stjärna annars... 

- I can't just pretend that this is fine

Idag eller igår asså vad ska man säga egentligen? Så hände det inte mycket. Vakande ganska sent, eller tidigt egentligen med tanke på att det är jullov.  Aa whatever. 

Drog in MRF med Carra och ställde upp ett hinder, har inte hoppat honom på nästan 3 månader. Så mjukstartarde och valde att hoppa lägre. Han var jättefin, och på nåt sätt så stämde allt. Kunde lägga honom helt rätt, vilket resulterade att vi inte fick ens ett nedslag! 
Bästa bästa ponny! Synd bara att det inte är så länge kvar... 


RSS 2.0