- Living in denial sounds much more easier than it is

Har alldeles precis duschat efter att ha varit ute i stallet! Red igenom han ganska ordenligt, klippte även man och svans så han kanske kan se lite skaplig ut iallafall inför helgen. Ser verkligen framemot den här helgen, Jenny ska ju även med så gjorde allt ännu bättre!! Kommer få det riktigt lyxigt också för vi ska bo hos mina kusiner, och de bor alldeles brevid anläggningen, fast bakom träden eller vad man säg, men jag klagar då inte!! Vi kommer nog också fara förbi våran stuga, vi var aldrig där förra året så har inte varit där på nästan 2 år! Får bara hoppas det är några kvar där nu så vi inte blir ensamma, haha. 
 
Vi får se hur det blir med bloggningen inom de närmaste dagarna, kanske slänger in nåt mobilinlägg. 
Det börjar redan kl 09.00 på lördag så vi kommer att åka redan imorgon! Hela morgondagen kommer att gå till att packa och fixa allt. Men pappa slutar inte förrän 14.45 så det blir ganska bra och sen drar vi så fort som det går så vi slipper komma fram mitt i natten!
 
en av den bästa stunderna i hela serien, favortierna  

Sara kurtssån

Idag så for vi till stan :)
I helgen så är det tävling :) Och då ska jag också vara med Alva :D sen på söndag när vi ska fara hem så ska Alva följa med hem :)

/J

- True words aren't always pretty

Har varit igång sen redan kl 10 idag! Wow. 
Nämen egentligen hade väl det varit ganska normalt eftersom jag hade totaltvänt på dygnet, men nu har jag varit tvungen att vända tillbaka det inför tävlingen i helgen! Och det känns faktiskt riktigt bra, då jag hellre lägger mig tidigt och får vara utvilad tills nästa tävlingsdag. I t.ex Vindeln så hade jag inte sovit alls så somnade på " soffan " i bilen mellan klasserna... Hade inte tänkt göra om det! Hade ju ingen bra tävlingsdag då heller. 
 
Men iaf, vi for till stan för vi skulle laga dragkedjan på mina Bocaj. Det ingick tydligen i någon service sak där så det var gratis!! Det gillas, och rekommenderas. Sen gick vi på stan ett tag, men hade inte så mycket pengar så köpte inget. 
Jo förresten vi fick tillbaka våran dator idag också! Lånedatorns hårrdisk hade kraschat, med alla mina bilder och videor från mobilen, och gick inte att rädda... Perfekt
 
Påvägen hem frågade Josefin om jag ville hitta på nåt, så hon följde med hem till mig. Så hon har varit här till ganska nyligt, körde alldeles precis hem henne! Vi eller dem fiskade, men fiskelinorna trasslade typ ihop sig när dem var ute på sjön, så blev inget av det. Haha 
 
RSS 2.0