- Of everyone in this world it just had to be you

Resultatmässigt så är jag riktigt besviken sen igår. Både klasserna var stolpe ut, men bara hur det ser ut resultatmässigt för var ganska nöjd annars. Men det har gått 5 starter sedan vi dubelnollade sist... Jag tror att jag haft lite för höga förhoppningar och då går det bara sämre, men varför kan jag inte svara på. 
 
LC: Sparade väldigt mycket på han både när vi red fram och när vi hoppa fram. På 1an så blev det bara ett ärligt missförstånd mellan oss, jag försökte få han att vänta men istället ville han leka duktig och hoppa av stort så då fick han inte med bakbenen så vi petade 1an. 
Annars är jag nöjd för han var fin resten av banan! 
I den här klassen hade Anna ringt när vi var påväg dit och frågat om jag ville vara med i laget, sa ju ja fast jag ville helst inte. Men eftersom det var en annan som gärna ville så avstod jag sen. Anledningen är för att jag tycker laghoppning innebär så mycket press, om man river eller nåt så förstör det ju för resten av laget! Även om de andra inte ser det så, så gör tyvärr jag det. 
 
LB: Mot 1an blev det ett lite cp hopp, men bommen låg kvar. 4an som var en kombination smackade jag på han och han tog det alldeles för bra så det gick för fort och vi rev ut... Var en linje till 5an och hann aldrig få tillbaka han där så vi kom nära och fick ett nerslag även där!... Förövrigt så hoppade han bra även i den här klassen! 
Så 8 fel i både den här LBn och den på SURF, känns inte så bra... Men ajah, det är bara att se framåt och inte haka upp sig på det här!
 
 Den här bilden är så ful, ville ba visa frambena!


Hhkbö

Hej! Har inte bloggat på ett tag...

Men nu kommer jag nog att sätta igång igen :)

Men i onsdags så kom Malin hit och sov över tills på torsdag ( igår ) och det var asnajjs :)

Imorgon så är det tävling i Vindeln och jag ska inte tävla men det ska A. Men ist ska jag stå insläpp för framhoppningen i LC :P

Nää nu ska jag sova godnatt!:)
Saknas en kanin men har ingen bild på henne :( Det kmr sen :)
RSS 2.0