- Everyday it's getting closer

Senaste dagarna har varit bra! Blev ju bara skola 3 dagar den här veckan, klagar inte. 
I onsdagskväll kom Olivia, efter det for vi ut och kvällsred med Emma och Emelie, myyys. 
Igår for vi en snabbis till Skeå för att reklamera min väska som gått sönder, men såklart var det stängt, ops. Hehe mad dad. Sen när vi kom hem så var Jenny redan här, och var här några timmar, det kallar jag en bra dag! Bara lite sur över att jag skulle gått moppekurs med Cissi dessa dagar men är det tomt på kontot så är det tomt. 

Ikväll blir det middag och skräckis med typ halva klassen hos Emma! Blir super. 

- An hour can change everything

Hela helgen har varit så himla bra!! 3 dagars tävling och sen med underbart folk. Extra bra var det ju för att jag och Sandra bodde på samma hotell, och på lördagskvällen så for vi ut och kvällsred ( i skritt ) med resten av Skellefteåborna som är så himla härliga allihopa! Fick dessutom ett ryck ner på stan typ mitt i natten och såg på Hoffmaestro en snabbis, hehe. Dog verkligen för de sjöng samma låtar som de har haft med i Andra Avenyn!!
Hade faktiskt tänkt debutera LB+5 i söndags men var så osäkert för visste inte om han skulle orka, men på söndagen gav ju vädret upp och han var så himla taggad! Så Ralle sa också att jag skulle rida LB+5, men såklart var vi 5 min försen för att efteranmäla, snark. 
 
Eftersom vi tävlade alla 3 dagar i helgen så skippar vi träningen ikväll! Var faktiskt tänkt att vi skulle åka ner till Härnösand på deras nationella tävlingar som också är 3 dagars tävling till helgen, men det gick inte pappa med på, :(( Även fast jag förstår han, men bara liiite för vi hade varit tvungen att bo på hotell ( tråkigt nog ) och det blir ganska stora bensinpengar då det är 35 mil enkelväg dit... Fuck 
 
Lämnade in boken om mig idag... Ville gråta seriöst, efteråt kom jag dessutom på en massor med saker jag glömt!! Det fula är att det jag glömde finns med i den andra boken om mig som just nu ligger skrotad i Holland någonstans... Jaja. Annars så var väl skolan rätt så chill idag, även fast jag ogillar tisdagar för de är så långa fast de egentligen inte behöver vara det...! Hade gärna behållt schemat som det var före jul. Sen ska vi väl inte gå in på att det verkligen finns vissa personer på den här skolan som gör mig på så jävulst dåligt humör och som jag gärna säger **** *** åt, och nej sa aldrig att det ens var en av eleverna, det är väl det som stör mig mest. Känner verkligen hur jag längtar till att dra ut från Tundalsskolan och slippa de här specifika personerna som försämrar dagen x1000 gånger...
 
Hur som helst så ska jag försöka lägga alla det där onödiga tråkigheterna bakom mig då det inte alls är länge kvar tills jag faktiskt slipper denna person... Börjar bli riktigt trött nu efter få timmars sömn inatt så tänke se en Wallander film med J och sen försöka sova!
 
 Foto: Agnes Zedig
RSS 2.0