- I like what I see

Varför måste allt kosta så jävulst?... Hittade den här ubersnygga dunjackan från Kingsland idag på AB NIAN. Kommer lätt önska mig den här i julklapp hehe. Sen behöver jag faktiskt en ny dunjacka då min har blivit förstörd i dunet eller vad man ska säga. Den lyckades bli regnad på... Så den är bara som en stor klump. 
 
3 499:- kostar den
 

- End of the day

Igår så fixade Jenny sina tågbiljetter, så nu är allt klart inför Stockholmresan vi ska fara på under några dagar på höstlovet!! Yesyesyes
Fick tillbaka min Iphone 5s igår som varit på lagning i 1 månad... Skulle ta 2 veckor sa dem, men ajah. Ska bli kul att se hur länge den håller! 
 
Imorn är det tänkt att vi ska fara och se på Hippos elittävlingar som pågått sedan i torsdags, vill se Grandprix delfinalen. Och ingen mindre än Malin Baryard är där!! Flera andra stora som t.ex Emma Emanuelsson är också där. 
Såg även att det är tvådagars tävling i Luleå nästa helg, det hade jag helt glömt bort. Men det var tydligen ingen efteranmälningsavgift så kanske kan övertala pappa om att fara en av dagarna! Skulle vara kul då det bara är en tävling kvar i år annars och den är om 2 veckor. Sen är vi ju aldrig på tävlingar norrut, Älvsbyn och Piteå är de mest norrut vi farit på när det gäller tävlingar. 
 
För den delen så har jag sett första avsnitten av Grey's Anatomy säsong 11 ikväll!!! ♥ Det var dock en person som fattades... 
 

hablakablaboo leif jag pratar skånskaaaa! mögrumet.tomatsoppa bluuäääk.. dom där är ju inte mänskliga :P

I måndags så var jag ledig :D Och i tisdags så missade jag bussen så det blev en långhelg för mig :P
Men i onsdags så tog jag mig iväg!:) I torsdags så var det ridning och då hade jag med mig Bea ( som vanligt ) har bara haft med henne iallafall hittills!:))
Spill inte på ducken för den tillhör huset..
ah ah lillan...
pappa..
var det gått?
vi hade vikarie på engelskan skit snygg!
 
ha är 19 år....
 
sen idag så var det kortdag:D och vi for till stan :)
Nu är det sent byeee!
 
RSS 2.0