- Not what I was expected

Juste i lördagskväll så vart det ju bio med några av guysen! Jag och Jenny hade bestämt långt före att vi skulle se en skräckfilm, men sådan tur som vi alltid har - så slutade den filmen gå på bio 2 dagar före vi skulle se... Så det blev att se The Avengers: Age of Ultron istället. Inte precis mitt förstahandsval... Men allt för dig Jontis! Haha 
Tyckte helt ärligt inte heller att den var bra. Har aldrig riktigt gillat såna filmer även om det var en Marvel produktion, undantag för The Amazing Spiderman filmerna då. Däremot så hängde jag knappt med i filmen, så det var egentligen ingen rättvis bedömning. Sista halvtimmen var det ända av filmen jag såg, såatt.

Slapp dessutom köra moppe ända till Sika! För Emma var snäll och hämtade mig, mycket bra. 

- Hold on it's only three days left

Dagen började riktigt bra! Trots att det är måndag...
 
Fick sova till kl 10, och sen fick jag skjuts ända till stan för skolan. Sen hade vi idrotten i gymmet på skolan så slapp stressa ihjäl mig för att hinna med 16.15 bussen. Som jag alltid måste göra när vi har idrott på Gammlia. 

Direkt jag kom hem så for jag ut på en tur på båda ponnysarna! 
Eftersom pappa jobbar ikväll så måste vi göra middag själva... Haha ojoj så jobbigt. Så köpte färdig kyckling som man bara stoppar in i ugnen i 1 timme och sen får man göra ris och curry själv, mycket bra.
Maten är dock inte klar än eftersom jag kom in från stallet för ca en halvtimma sen och duschade direkt. Så det dröjer ca en halvtimme till tills maten är klar. Blöö. Är fett hungrig, ajah sena middagar är väl inget nytt bland hästfolk precis!
 
Hade försökt göra en tidig kväll ikväll så ska försöka gå och lägga mig senast 23.00!!!! Får se om jag lyckas... 
 
 Foto: Linn Nilsson. En bild från påshoppet!
RSS 2.0