- It doesn't have to be like this

" Fattar inte riktigt det här med feber, känns som jag har det rätt ofta nu... Hade sist det på juldagen, men gick över på en natt, vilket det förhoppningsvis kommer göra nu också. " - OJ så fel jag hade... Under natten så steg den bara, har nu 39 graders feber. Det känns ju bara liiite surt då vi hade någon sak på universitetet idag så vi skulle inte haft några lektioner... Men ja så är det med det
 
Annars så är det ju bara 2 dagar kvar tills det är lov, så skulle ju inte skada om man fick friskna till lite som man kan gå sista dagarna.
 
Låg bara och såg på Pll hela natten, och såg ett avsnitt nu när jag vaknade också, så har sett ikapp nu... Har alltså ingenting att göra nu.
Intressant inlägg osv
 

- It's like a house of cards

En mindre bra dag... Fick 38 graders feber idag, riktigt kul verkligen! Fattar inte riktigt det här med feber, känns som jag har det rätt ofta nu... Hade sist det på juldagen, men gick över på en natt, vilket det förhoppningsvis kommer göra nu också.
 
Men en roligare sak dock är att om ca 3 veckor så blir det tävling igen! Haha ja ett litet uppehåll blev det iallafall. Trodde att nästa tävling inte skulle bli förrän i mitten av april. Men såg en chans att fara till Sundsvall i mitten av mars istället, så nästa tävlingen blir i Sundsvall igen! Fast denna gång på Sundsvalls Ridklubb, och inte i Timrå. Vi kommer ju inte att åka till Bollnäs, så därför så kommer vi istället att kunna fara till Sundsvall!
Planerade klasser är LB LA, men det kan förändras, då jag funderar på att hoppa LC LB istället... Don't know.
 
Inte kul att Göteborgs Horse Show drar igång imorgon, och jag ska såklart inte dit... Har aldrig varit det förr heller så why am I surprised. Ursäkta min otrevlighet. Men vill verkligen fara dit något år!!!! 
Påtal om storstad så planeras faktiskt en Stockholms resa in kring påsk, inget är bokat men det planeras... Deniiii
 
Inte mycket gjort nu ikväll, sett 1½ avsnitt av Pll eftersom jag varit så duktig att spara, så har faktiskt flera avsnitt kvar! 
Och nu sitter jag och väntar på att J och hennes kompis ska komma hem så jag äntligen kan få mitt wienerbröd, hahaha. 
 
 

- If only you were here

Har fortfarande inte skrivit om resultaten från Hippo, Umeå Ryttarförening förra helgen så tänkte göra det nu! 
 
Skrev ju dock om LCn i ett kort inlägg så kopierar det bara rakt av. 
 
Lördag LC, 4 fel: Stolpe ut vet jag inte om det var, men är inte nöjd heller. Kände mig typ som en klump på honom idag... Men han var iallafall inte jätteseg, utan det gick att växla lixom, problemet var bara att jag inte gjorde det... Tappade huvet inne på banan, och red utan halvhalter... Mot 7an så la jag in ett extra språng och då fick vi ett pet på det! Ajah. Ponnyn var fin iallafall! Synd bara att piloten inte kan rida som den ska... 
 
Söndag LB, 0+0 fel: Över denna natt så måste någonting ha hänt, för han var som en helt annan ponny att sitta på! Glöm alla tusentals gånger jag sagt att han varit lat. 
Inne på banan var han hela tiden framme för skänkeln och väntade glatt på hjälperna. Han räddade mig verkligen in i kombinationen som var hinder nr 6. Återigen på 9an så ställe han upp igen då han egentligen skulle kunnat stanna pgr av min kassa ridning, men världens bästa är han! 
Satsade inte så mycket i omhoppningen, så blev 2a men var dock bara 1 placerad. 
Det kändes så skönt att äntligen få sätta dubelnollan i LB då det var ett tag sedan nu! Varit så nära flera gånger, men det har alltid fallit en bom tidigare.
Inte världens finaste och harmoniska runda precis, då min hjälm åkte ner hela tiden så jag hade noll balans!
 
 Foto: Alice Olander, bilden är dock från Hippo i januari.
RSS 2.0