- Just to break me like a promise

Nu är jag så äckligt less på spyhistorian har iallafall skickat in den nu, och avslutar med denna film - I just don't have time

Har varit en riktigt bra dag idag, trots alldeles för få timmar sömn! Hade ju i vanlig ordning bara 1 lektion som är mellan 9.05-11.55, men det är världsklass på våran lärare så vi slutade strax efter kl 11! Kommer verkligen sakna henne då jag byter linje på måndag! Var inte dålig lunch idag, så åt med några av mina fina klasskompisar, diskuterade inför morgondagens tävligen osv, och sen tog jag 12.15 bussen hem! 
 
Fick hem min Harry Potter box idag med alla 8 filmer nu så har sett Harry Potter hela eftermiddan hehe. J och hennes kompis var snäll och gick ut och klippte Carra men efter halva ponnyn var klar så la klippmaskinen/skären av... Kul! Speciellt dagen före tävling, och kan säga att detta är inte första gången det händ dagen för tävling...! Så frågade först 2 bekanta men fick bara svar från en, och där funkade inte maskinen heller! Och fick inget svar av den andra. Så skrev ett akut meddelade i Mellanbygdens Ryttarförenings gruppen på facebook, men såklart inget svar... Men hittade tillslut en maskin borta i Bygdeå! Så blir att hämta den imorgon. Är verkligen så glad över att tävlingen inte börjar förrän 15.00 och jag ska hoppa andra klassen ( eller snarare tredje ) så kommer ha tid att raka till honom och förmodligen även knoppa! 
 
Blir ingen speciell sovmorgon imorgon, trost sen start på tävling pgr av just klippmaskinen. Plus att min kusin och morbror kommer till Bygdsiljum imorgon från Lycksele då min kusin ska tävla i slalom! Och min lillebror ska åka med en kompis i backen imorn så måste åka redan efter 9 imorn till backen. Så blir att lämna han där och träffa och hejja på kusinen! Sen vidare mot Bygdeå och hämta klippmaskinen. 
Kommer såklart direkt bli tvungen att börja klippa när vi kommer hem, och packa allt. Har inte putsat varken sadel eller träns heller så... Haha åh palla, tror jag ställer in hela morgondagen. Nämen. 
Vid halv 3 rullar vi mot Umeå får årets första tävling! Är riktigt taggad nu!! 
 
Juste fan, kom precis på att jag har inte skrivit klart min Historia inlämning som vi haft på oss att göra sen i november, och ska in idag...
 

- You can keep pretending I already know

Bjuder på en fredagsselfie som egentligen togs på en torsdag... RSS 2.0