Ibland så haha

Hej:)
Tävlade i Lycksele med båda ponnysarna :)
I lördags så hoppade jag LD och LC med Mira och LC med Bea :) 
I LD så blev det en felfri runda :)
I LC så dubbelnollade vi och det räckte till en tredjeplats :) var 1sek från ettan och 3hundradelar från tvåan :P
I LC med Bea så var det ett rött Norgehinder som hon tyckte var jätteläskigt så hon stannade på det.. Sen när jag kom om på det så tyckte hon fortfarande att det var läskigt men fick fram henne i trav så då travhoppade hon det :) annars var hon jättefin!:)
Söndag:
LD + så vann jag :)) 
I LC+ med Bea så blev det faktiskt en felfri runda:) hon tyckte fortfarande hindret var läskigt men hon hoppade det :)
I LB ( Bea ) Så var såklart det röda hindret med.. Och det stog på en raksida framför en kombination :P
Bea stannade på det röda hindret och sen hoppade hon 2:an jättebra men sen när jag kom till nr 3 som var kombinationen. Tog oss över Ahindret men sen så kom vi ju närmare det röda hindret så då stannade hon på B hindret.. Men sen när jag kom om på den så hoppade hon:) 4:an hoppade hon jättefint oxå men sen mot 5:an så skulle man svänga mot det röda hindret.. När jag skulle svänga upp mot 5:an så såg hon ju det röda hindret framför sig så då tvärstannade hon och börjat stegra så att vi blev uteslutna... 
Man ba du har sett det där hindret flera gånger och hoppat över det men ändå så är det läskigt? Knäppa Bea! Detdära var verkligen ett läskigt hinder som skulle förstöra hela tävlingen :(
Aja sånt händer ^^
Nu taggar vi hippo!:)

Bilden däruppe är det superläskiga hindret för Bea^^
Facebook förstörde kvallan på nedre bilden:(
/ Jackie 

- Don't ask me I can only be honest

Vi tog oss till Lycksele ändå! För det trodde jag inte... 

Åkte ju på återbesök med lillebror igår. Ångrar att jag inte stannade hemma och sov plus packade grejer. Ajah... Ville så gärna ha den där kycklingsalladen från Max å strips!!! ( garv ) 
Efter Umeå så fastande vi i Robban på någon bilverkstad för vi var tvungen att fylla på gas till ACn om jag förstod det rätt. 

Sen tog det nog nästan 3 timmar hemma med fix osv innan vi äntligen rullade iväg mot Lycksele... Efter 17.30 någon gång tog vi oss iväg och just före 20.30 var vi framme! Så allt för sent var det inte! Fick ett trevlig besök av " lillkusinen " Emma igår som kom förbi Lappmarksryttarna! Fast hon hade tydligen varit där redan i 2 timmar före vi kom och väntat...! Vi bodde hos de förra året eftersom de bokstavligen bor brevid anläggningen! Men den här gången valde vi att bo hos mormor pgr av valparna. Mormor är dock inte hemma just nu så vi fick huset för oss själva! 

Idag då, larmet stod på 7.30, så jättetidigt vart det ju inte! Och det är även första gången på 3 dygn som jag sovit längre än 4 timmar! Så det var inte så farligt att stiga upp! Eftersom det är Jacki som tävlat idag så får hon skriva hur det gått, tycker jag!
Måste dock skryta om Alicia och Caramel som satte en felfri runda i LD, och sen en dubelnolla i deras LC debut och just utanför placering! 
" Lillkusin " Emma kom förbi även idag så det var kul! Hon är faktiskt den ända av 16 kusiner som också rider vilket gör henne till min favorit haha! Hon rider ju även på Lappmarksryttarna så hon fick jobba på insläppet hela dagen idag! Duktig! 

Snart blir det att äta lite middag, och sen blir det en tur ner till stallet! Ska ut och rida en sväng med Mira, eller skritt och trav, lovade Emma att hon skulle få rida litegrann! Alicia skulle även med, så det blir bra! 

Min morbror, Emmas pappa ringde och bjöd över oss till dem ikväll, så blir sedan där resten av kvällen! Men det blir nog bra det! 

Imorn är det en LB för mig och Mira som gäller! 

Trött af

- I wanted to tell you that things would be different this time

Lillebror hade två stycken läkarbesök idag, så passade på att följa med in till stan! Jenny följde också med, så det vart toppen! Vi åt såklart på Donken, var riktigt länge sen nu! Kommer inte ens ihåg sist vi åt där tillsammans... Ajah det behövdes somsagt!❤️
Fick med mig ett jättefint rouge hem från Brallis och en jumpsuit/shortdress från New Yorker som dessutom var på rea! Dog direkt jag såg den, den är verkligen min smak! 

Var hemma redan vid halv 2 och då var jag riktigt trött om jag säger så. Sov knappt nåt inatt, en lite powernap lyckades jag med men inget mer. Så spelade The Sims för att hålla mig vaken, är tvungen att vända tillbaka dygnet pgr av Lycksele. Men såklart skulle jag somna efter 3 någon gång, och steg inte upp förän vid 21... Så ja bra där!...

Blir stan även imorgon då lillebror har ännu ett läkarbesök, återbesök. Sen blir det nog en sväng förbi Hööks för att kolla efter ett regntäcke till Bea, hennes går alltid sönder. Så ber till gudarna över att det finns något på rea! 
Sen blir det hem och lasta ponnysarna och sen drar vi till Lycksele!! Ska somsagt försöka packa allt redan ikväll så det inte blir så sent imorn! 

Är lite osäker på om det blir någon uppdatering i helgen, men vi hörs när vi hörs! 


RSS 2.0