- So in love with this horse

Haha såhär ska det se ut! 

Skämt å sido. Totaltälskar verkligen Piteå, har alltid gått bra där! 
3 vinster av 4 starter i helgen, fantastiska ponny!

- She's the one

Första tävlingsdagen i Piteå avklarad! Var så otroligt trött imorse efter ca 4 timmars sömn, så tänkte nej ska skiter i det här. Men nu är vi här iallafall och 2 starter avklarade! Jag ska fatta mig kort försöka iallafall, ett förjävligt skitpet i LB men ledde ändå till vinst! Sen då i LAn då, våran första LA... Perfekt 1 och 2. Ingen halvhalt till 3an så vi kom för nära och rev. 4an perfekt också! Sen kom vi nära in på 5an som var första kombinationen men på något under så hoppade hon igenom den utan rivning. Och där gick luften ur. Så nu kommer helvetet. Till 6an så ser jag inget avstånd så går av nära, men finaste Mira gör allt hon kan och hoppar det ändå men landar nästan i hindret. Hon blev såklart jätteledsen och tappade förmodligen lite självförtroende så in i nästa kombination så saktar hon av in till a hindret och mellan a och b så står vi stilla... Men hon hoppar det!!! Så vi landar mitt i hindret, en oxer, älskade finaste ponny... Sen kommer 8an inte många meter efter det och sista meterna så travar hon för hon orkade inte. Så hon " stannade ". Så jag utgick helt enkelt...
Hon är verkligen en ponny som brinner för det här, och med hjärta av guld. Man såg på hela hon hur skamsen hon var! Men jag tycker bara synd om henne i sista kombinationen, hon kämpade verkligen allt hon kunde, fina fina ponny...❤️ 
Eftersom jag inte vill förstöra hennes glädje nu så har jag valt att även hoppa LC imorgon, så hon bara får hoppa runt och tycka det är superenkelt! Det var ändå tänkt att gå ner i klasserna efter den här helgen så det passar bra! 

Var så galet dödstrött när vi kom till hotellet så tog en powernap i två timmar! Sen vid halv åtta så for jag ut på en skrittur med Emmy, Kelsie och Frida! Myyys. Eller det vart väl bara jag och Emmy då de andra red ifrån oss ganska fort hahah. Sen var jag kvar en stund på anläggningen med Emmy och satt och pratade med henne ett tag. Hur brasomhelst! 

Har precis käkat upp mina älskade strips haha. Och ska se klart en Irene Huss film med J nu och sen blir det att sova. Längtar.
Å sen taggar vi upp för imorn, då blir det LC LB! 

 älskade mörris. 
kvällsridningen genom en tunnel, haha. 

- I would love to get the hell out of this place

Sitter just nu i dagrummet/köket/spelrummet på barnavdelning och spelar Wii. Haha. 

Både igår och i förrgår så var jag i Robban, såg på rock och vårkonserten! For dit med Jenny båda gångerna, och igår så kom även Cissi, Malin och Fanny! Skönt att göra något annat. 

Men inatt så sov vi nog våran sista natt på Hotell Björken, I hope. 
Idag blir lillebror utskriven för andra gången, och nu får vi bara hoppas att det håller sig!! Återbesök dock redan på måndag, men förhoppningsvis blir han inte inlagd igen! 

Å imorn bär det av till Piteå! Tänkt att det blev Piteå ändå trots allt... Piteås tävlingar är absolut en av mina favoriter! Stor fin och fräsch anläggning, även så bana och framhoppningen. Tyvärr är banan kanske lite väl stor, men ändå! Stallen är också väldigt fina och fräscha, och spiltorna är stora och breda! 
Lite synd bara att tävlingen är så " tidigt " på året, då Piteå alltid brukar ha sina nationella ponny tävlingar i juli. Menmen! 

RSS 2.0