- All I ever wanted

Nu är det sista kvällen kvar i Sundsvall innan vi åker hem, lämnar hotell livet och kommer tillbaka till verkligheten igen! Även fast jag gärna skulle stannat i någon dag till. 

Men tävlingsmässigt så gjorde både jag och Jacki våran sista tävlingsstart i år! Jacki och Mira slutade på topp med en dubelnolla och tredje plats i dagens LB! 
Jag och Fudge däremot har haft det jobbigare... Han har varit sååå spänd och så ivrig och så galen, och allmänt dryg. Speciellt utomhus. Gårdagen gick fruktansvärt dåligt så red ett pass med honom vid 16 samma dag. Och jag tror faktiskt det hjälpte lite, för idag var han som vanligt igen! ❤️ 
Men tyvärr så har vi fortfarande inte suttit en ända nolla tillsammans, och det har inte alls gått bra för mig och Fudge i Sundsvall. 😟 Så i vinter i är det hårdträning som gäller, så är vi fit for fight till 2016!!! 

Just nu är jag så galet trött. Helt sjukt. Steg upp strax efter 7 idag, det har varit tidiga mornar hela detta höstlov! Men samtidigt ett bra jävla lov ändå!🍂🍁
Jag såg LAn idag och sen for vi till hotellet för att duscha. Därefter for jag pappa och Jacki på Ikea såklart! Suget att få totaltrenovera blev ju inte mindre precis av att gå in där! 

Och nu så är ponnyerna nattade! Så nu ska vi leta efter någonstans att äta, vi försökte med Invito både igår och idag men det är helt fullt... 🎃 Wellwell. 
Är iallafall sjukt taggad på att få sova och sen sovmorgon! Haha. Även om vi tävlade klart idag så stannar vi och ser finalen i SM, där vi har 2 Vindeln ekipage i finalen!!!👊🏼🎉
Ni fattar inte hur cool man känner sig i de där VIP passen. 😎

- A very long day

För nurvarande så sitter jag i bilen påväg in till Sundsvall! Då vi spenderat kvällen 3 mil utanför Sundvall! 

Men tänkte ta det lite från början nu, de senaste dygnen. Skippar dock att dra upp Stockholm nu, för då skulle inlägget bli 1000 gånger längre. 
Men igår vid 15.30 så styrdes bilen mot Sundsvall med båda ponnyerna där bak! 4 mil innan Sundsvall så hör jag bara hur bilen saktar in och det låter som den inte drar. Och så frågar jag pappa då, dör bilen? Och han svarar ja. Snacka om paniken då vi dessutom körde i en backe just då. Det visade sig iallafall handla om en punktering i däcket på transporten...!! Vi stannar och pappa försöker byta däck, men våran domkraft var för liten så den orkade inte lyfta våran transport med hästarna i. - Så what to do know? Jag kommer då på att vi har ju en nära släkting som bor kring Sundsvall, så pappa ringer henne och hon sa att hon genast skulle komma! Först svarade hon dock inte, så vi skulle precis ringa bärgaren när hon ringde upp. Erika som hon heter och hennes supertrevliga sambo kom iallafall med en rejäl domkraft och sen var däcket bytt! Tusentack, stor guldstjärna till er!!!🌟🌟🌟 

Jag måste passa på att säga också att vi var ute i god tid, och vi skulle hunnit till 21.00, vilket var tiden då alla funktionärer skulle åka hem från tävlingsanläggningen. Men såklart fick vi punktering! Ajah. Vi tog oss fram iallafall! Och strax efter 1 checkade vi in på hotellet, och sen blev det 6 timmars sömn! 

För idag var det första tävlingsdagen, och jag och Fudge red en klass. Warmupklassen i en LB med A bedömning. Vi fick med oss nästsista bommen ner, men i det stora hela så var rundan riktigt bra! Jag har dock svårt att se det på det sättet då Fudge har varit en jävel idag. Han har varit så sjukt spänd idag. Fanns knappt någon broms medan jag red fram honom, och han var överallt och ingenstans på en och samma gång... 😲 Wellwell. Vi vann dock klassen för vi hade minst fel. Så det var ju inte så illa! 

Sen ikväll då så vart vi bjuden på middag hos Erika och hennes sambo! Så ikväll har vi haft det väldigt trevligt! 
Och nu är vi påväg mot Sundsvalls Ridklubb, hästarna ska få kvällshö och även få gå på en promenad! Sen blir det att sova då tävlingarna börjar 8.00 imorgon(!!)

- I just want to laugh and cry at the same time

Kom hem från Stockholm inatt och är mer ledsen än jag trodde... Och nu har jag sovit en natt hemma och packat om väskorna med hästsaker istället. För nu bär det av till Sundsvall istället! Det är alltså dags för inomhus-SM 2015!!!! Ska bara klargöra nu dock att vi kommer hoppa kringklasserna och inte SM. Men ska bli så fantastiskt roligt ändå!! 

Bloggar ett mer ordentligt inlägg senare. 

RSS 2.0