- It can surprise you

Det är nästan så jag börjar gråta!! Mina 3 ponnyår jag nu kommer ha kvar kommer faktiskt bli roliga!! Precis som de skulle varit detta år om det inte vore för att SRF bestämde sig för dessa gruppindelningarna vi haft nu!
Åååh lycka 

- I will never forget you

Och där så var helgen över igen... Men däremot så går vi in på sista skolveckan nu!! 

För efter denna vecka är det 3 veckors praktik som gäller, och sen höstlov! Egentligen har vi praktik V.45 också, men då är jag ledig! 

Fredagens träning för Anna Baker gick bra! Älskar verkligen henne, det är bara såå synd att jag nästan aldrig tränar för henne... 

Å igår så drog vi in ponnysarna till ridhuset och hopptränade! Uppvärmningen gick väldigt bra, sen tog jag på mig västen och vi fick 3 stycken rent sagt skitsprång på ett räcke! Så styrde på en oxer och sen släppte det! Resten av sprången var han med mig och han var så duktig. Bästa Fudge❤️ 

Sen efter träningen skyndade jag mig hem för att duscha osv. Gjorde mig sen klar och åkte till Robban för att käka på Mallorca med Jenny! Alldeles för mycket skräpmat säger jag bara. Men vad annars?
Efter det åkte vi hem till Jenny såg en skräckfilm och pratade! Super mysigt med andra ord. 💕

Idag så åkte vi in till stan vid 13, för att kolla på Hippos elittävlingar med Volkswagen Grand Prix final! Dock så missade vi hela den förutom prisutdelningen, hahaha. Var med Ally och Agnes idag också, bästa sällskapet helt klart! Ally som förövrigt tog hem en självklar andra plats i dagens 1.10 m!!🏆Bästa valppojken Scofield fick följa med och han skötte sig exemplariskt!! Tyckte dock synd om honom i början då det var såå hög musik, men efter det har han bara sovit i Agnes knä! Duktig lilla pojk.❤️ 
Efter det åkte jag och la famila och åt på pizza på Taormina, livet.

Väl hemma vid 20.30 blev det ett kortare ridpass med Fudge! Som skötte sig jättebra. 

Nu ska jag alldeles strax ta och försöka sova så vi höres!


- I love you long after your gone

Sitter just nu på bussen påväg in till stan för två lektioner... Något sen svar ja, försovde mig imorse sen kunde inte pappa köra mig förrän 11! 

Har inte varit mycket närvaro i skolan denna vecka känner jag, hemma både måndag och tisdag. Sen i onsdags var jag faktiskt hela dagen i skolan. Men sen igår åkte jag hem med 14.15 bussen... För våran lilla gummsivalp skulle åka samma kväll. 💔 Allt hände så himla snabbt, när jag såg henne igårmorse så trodde jag aldrig att hon skulle vara borta samma kväll.

Det var ju tänkt att hon skulle säljas, jag la ju ut henne på en annons på blocket och det vart direkt flera intresserade. Men det gjorde fört ont i hjärtat att sälja henne då... Pappa ville också behålla henne! Så därför vart jag inställd på att hon nu skulle få vara våran hund föralltid! 
Men så igår så hade det hänt något väldigt tragiskt så familjen Königsson ( de som köpte Caramel ) hörde av sig och ville köpa henne ändå. De var nämligen intresserade tidigare. Men jag sa hursomhelst nej till det eftersom vi bestämt oss för att behålla henne. Men samtidigt tyckte jag så himla synd om dem... Sen ringde jag till pappa och berättade det, och han sa genast att vi måste ju ställa upp på det och sälja henne till dem. Men jag ville inte riktigt det ändå... För hon är ju min lilla gummsivalp.❤️ 
Samtidigt så försökte jag resonera för hur vi rent praktiskt skulle kunna ta hand om 4 vuxna hundar i framtiden. Och jag vill att alla hundar ska känna sig lika älskad och lika mycket värda. Så jag kom fram till beslutet att det är bäst för henne om hon hamnar hos en familj där hon är första hund ( ensam ) och som ger henne all kärlek och all uppmärksamhet de kan!

Så jag tog iallafall 14.15 bussen hem för att hinna säga hejdå till henne då de skulle komma kl 19. Haha jag grät hela vägen från skolan till busstation och sen i omgångar på busstationen. Deep asså. 

Men nu är det iallafall fredag!! Jag har redan missat 3 lektioner, och har bara psykologi och en kort mattelektion kvar. Men först blir det att luncha på Eastern Palace men några från klassen! Fick dessutom min lön idag så idag ska vi försöka vara glada! 
Sen ikväll blir det Anna Baker träning, det var 1 och ett halvt år sedan jag red för henne sist! 😧 Så det ska bli superkul!! 

De sista bilderna jag tog på henne. ❤️RSS 2.0