- Forget about the problems

Vi är framme i Sundsvall! Efter över 6 timmar efter vägen... 

Alarmet stod imorse på 7.40... Egentligen kunde jag ha sovit ut lika gärna då vi inte hade någon tid att passa, ja förutom 22.00 då eftersom grindarna på travet stänger då. Men jag ville komma fram någon gång i Sundsvall så därför drog jag mig upp ur sängen strax innan 8! 
3 timmar senare, kl 10.57 exakt så rullade vi från gården! 
Det blev ett stopp på Hööks i Umeå, då jag var tvungen att köpa ett bett till Fudge. Sen blev det två stopp i Ö-vik, och efter Ö-vik så var det " bara " 15 mil kvar! 

När klockan var runt 16.30 så rullade vi in på Bergsåkers travbana! Istället för att rida så gick jag och Jacki en promenad med ponnyerna och sen installerade vi in dom i varsin box. Jag är jättenöjd då vatten finns mitt emot boxarna och det är bara 4 boxar i varje stall, litet, lugnt och mysigt! Perfekt. 🐴 
Det ända som det var brist på var grepar så imorgon blir det en sväng på Hööks för att köpa en grep! Vi behöver nya hemma också då våra saknar handtag, så det blir en bra investering. 

Nu sitter vi äntligen på hotellrummet, helt slutkörda. För ganska precis en timme sedan så kom vi tillbaka efter att ha varit ute på stan och ätit middag! 

Jag är ju inte sådär jättenöjd över att det är sommartid imorgon då tävlingen börjar 8, men det blir i huvudet kl 7. Asså palla. 😴 Ahh med det så säger jag godnatt! 
Å så taggar vi upp inför morgondagen!!!!👊🏼💪🏼🐴🏆
- Bryt ihop och kom igen

Det är bara 3 dagar sedan jag bloggade sist, det tycker jag förtjänar stora applåder! Synd bara att jag inte har något att skriva om... 
 
Men jag får väl göra ett försök ändå! 
Den här bloggen använder jag egentligen bara för min egen skull, för att jag ska kunna skriva av mig och jag kan bli ganska deep ibland i mina inlägg, men jag försöker att inte nämna för mycket då jag tycker det är onödigt att skriva om. Men just nu är jag inne i en sådan sjukt stor down period, jag vet inte ens hur jag ska ta mig ur den... Det finns inte mycket stabilitet och balans i mitt liv just nu. Vissa saker fortsätter bara att trycka och trycka ner på mig tills jag snart exploderar. 
Jag har inte varit i skolan på hela veckan pgr av att jag har mått så sjuk dåligt, utan att jag har varit sjuk ( förkyld, feber etc. ). Jag orkar bara inte just nu, det är färdigtspelat med att det kommer bli bra om man blundar för det. Det ända jag har orkat göra är att vara ute i stallet, rida och ta hand om mina fantastiska hästar! That's all. Okej ni får inte tro att jag ligger hemma och gråter hela dagarna nu, men jag mår bara inte bra just nu. Okej en hel del onödig gråt blir det också men det är bara tv-seriernas fel just nu, och all orättvisa... Jag har nog aldrig känt mig såhär dålig... But no worries my, det kommer att bli bra igen! 
 
Sådär nu var det färdiggnällt om mitt dystra liv! Imorgon är det Skärtorsdag och ja vi har skola, men hela veckan har varit en temavecka så vi har inte följt schemat utan bara gjort en massa annat som tydligen ska ha varit roligt. Såklart jag missat det! Om det inte hade varit temavecka så hade jag inte varit hemma den här veckan dock... Men ja påtal om imorgon, jag hade faktiskt tänkt åka imorgon! Jag har ju åtminstonet mina fina vänner i skolan som får mig på bra humör, även om det bara blir för stunden så är det bättre än inget! 
Det är ju alltså Skärtorsdag imorgon vilket betyder att det PÅSKLOV!!! Sista jävla lovet i 2an så jaaaaa jag är taggad. Även om jag har varit hemma 3 dagar denna vecka så mår jag så dåligt över det så jag ser inte mina sjukdagar som ett lov... 
 
Mitt påsklov kommer dock vara mer som ett sportlov! På långfredagen så packar vi ihop alla väskor och fyller bilen full med väskor och packning, kläder, som hö. Och på lördag så rullar vi iväg mot Sundsvall!!!! Fira påsken i Sundsvall och på en stor tävling lokal-nationell i Sundsvall är ju inte helt fel! OCH JA JAG ÄR TAGGAD då ska jag fan inte vara det minsta down!!! 
Och efter en lång resa och långa tävlingsdagar så väntas en hoppträning med Silver för Sussi på tisdagen! 
 
Haha okej nu fick jag ihop ett långt inlägg iallafall, titta så kreativ jag kan vara när jag hamnar i sånahär perioderer! 
Nu blir det att se nåt till avsnitt av SWA och sen försöka sova!
 
 
RSS 2.0