- Nådigt ekande

Jadu... Jag vet inte vad som har hänt med uppdateringen, men jag har verkligen inte haft någon lust... Ingen ork heller för den delen! 
 
Men för exakt 3 veckor sedan drog ju skolan igång... Lite väl knackigt med närvaron har det varit dessvärre. Men asså ja. Det har varit en jävla massa saker på sidan om skolan som påverkat att jag inte har kunnat komma. Har det gått att lösa så har jag åkt! Ett exempel på förra fredagen var när Fudge skulle dras till Vännäs för att vi skulle få han skodd. Tanken var att hovslagaren skulle komma på onsdagen istället så vi skulle slippa köra ända dit, så därför var både jag och Jacki hemma, men ingen hovslagare kom... Så kl 6 startade vi hemifrån på en fredagsmorgon med en ponny där bak för att hinna åka ca  15 mil innan skolan skulle börja... Vilket vi hann! 
Men ni kan ju gissa tröttheten som uppstod när vi skulle åka hem på eftermiddan... 😒😒 #kämpa 
 
I fredags så kom equiterapeuten ut för att kolla igenom Karuzo. Lite spänningar vid manke och rygg vilket jag var ganska säker på redan innan, så Anna gjorde en behandling på ryggen. Och hon massagerade även igenom honom ordentligt där hon ville att spänningarna på han skulle släppa. Återigen inser man bara vilket psyke och hur fruktansvärt snäll Karuzo är, han står bara snällt och stilla fast det gör ont på han. Bästa jättehästen. 💛💛
 
Under kvällen tog jag 16.30 bussen in till stan med Jontis för att vi skulle se Split med Jenny! Jag tyckte filmen var lite halverst i början, men en del riktigt spännande scener innehöll den, och i det stora hela var den helt okej! 🎥🎥
 
Sen vart det lördag och då var det dags för årets första tävling!!! Som alltid på Umeå Ryttarförening. Dock tjorvade det när vi skulle dit pågrund av transportproblem... Mer om det senare!
Jag och Fudge var anmäld till LC LB, men jag hade i bakhuvudet att vi skulle nog få stryka LBn eftersom att han inte är rakad och det kändes inte så schysst mot han då att gå 2 klasser i ett varmt ridhus. 
Hur som helst så var Fudge en klippa redan från urlastningen, superlätt att ha och göra med och han var taggad redan på framridningen! Framhoppningen gick sämre då min ridning la av... Jag vet inte varför det blir så. Jag vet exakt hur jag ska göra, men så fort det är tävling börjar jag slarva med vägarna och jag tar i han på ett helt annat sätt och då blir han mycket mer störd i munnen... Å ändå säger jag " nu blir han sådär stum igen ", men det är bara för att jag blir det. Åh blir så less. 🙄 Ajah, jag har ju ca 3 veckor på mig innan det är dags igen att rätta till det misstaget! 
 
Själva rundan gick ganska bra! 1-6 var bra. 7an och 8an började jag rida iväg han eftersom att det var ur sväng och istället för ett va kall och vänta så stressar jag på han så då får vi bara omtramp istället. 😴😴 Piloten vet mycket bättre än så, men hon agerar ändå inte bättre... Men iaf. Vi tog oss till omhoppningen och då tänkte jag att det är lika bra vi kör så jag satsade på och svängde innanför till näst sista hindret som vi tyvärr plockade ner en bom på... Men vi plockade ändå en andra plats, + att vi hade överlägset snabbast tid! 
En summering av själva rundan var ändå att Fudge skötte sig utmärkt och räddade mig flera gånger! 💗 
Den som köper denna ponny kan skatta sig lycklig med han stora hjärta, believe me. ⭐️⭐️⭐️
 

Som jag nämde tidigare så hade jag funderat redan förre att skippa LBn, vilket vi gjorde då han var riktigt svettig redan efter första klassen! 
 
Wellwell, nu känns det som att jag har tagit upp dom viktigaste sakerna som hänt den senaste tiden iallafall! 
 
Nu sitter jag bara och velar över hur jag ska göra med skolan imorgon... För det är så sjukt. Vi har en lektion 8.45-9.45, alltså bara en kort lektion. Sen börjar vi inte om igen förän 13.30... 🤗🤗🤗 Dessutom är typ alla i Vaasa imorn, så jag blir typ helt ensam på första lektionen. Så naaae. Jag kommer definitivt till andra lektionen, men första kändes inte sådär jättelockande. 😅😅 #badgirl
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0