- Let the bad times roll

Sådär nu kan man uppdatera ordenligt! 
Lördagen - Måndagen har varit riktigt bra! Ida har ju varit här och hon är verkligen asgullig! 
Igår så skulle vi verka och sko Simmy & Caramel så fick ju fara med dom till Vännäs eftersom att han inte kunde komma till oss. Så då gick vi på stan först en snabbis, men var tvungen att följa med för att pappa ville ha hjälp med lastningen.
Sen for vi och åt middag och klockan var typ tio... 
 
Var väldigt roligt för i Söndags så var de väldigt många som undrade vem den " vita " var. Och tyckte hon var så fin! Anna tyckte också hon var jättefin. 
Hon ville vi skulle komma i vecka och träna med Simmy, men de blir för mycket hoppning, då de är tävling torsdag & fredag. Så hoppas på nästa vecka istället! Men snart börjar terminens hoppträningar!
 
 
Har fått mera bilder nu också, kommer även filmer;
 
 
 
 
Idag kommer de bli vääldigt mycket planeringar för torsdag - fredag! Denna vecka kommer vara väldigt full.
Övik är ju planerad med Simmy hoppar LC på torsdagen och fredag LC LB. Vill inte tävla henne för mycket! Då de var Piteå tävling för 2 veckor sedan och så är de Vännäs den 11 - 12. 
Caramel får stanna hemma då han kommer få vila i 2 veckor...
 
Vi kommer fara redan imorgon om vi får en stallplats och vi kommer bo på Scandic yeej. Var ganska längesedan vi bodde på hotell sist för en tävling, och de var Sundsvall 2010. 
Kommer även kontrollmära Caramel imorn också! Äntligen.
 
På tal om att veckan kommer vara full, på lördagen är den 40 års fest för min moster och morbror! Så de är bara söndagen som är kvar!
 
Nu blev de ett låååångt inlägg!...
RSS 2.0