- Don't waste the things you planned

Tisdag: Andra dagen på praon. Lisbeth hade tagit fram dockan, så jag fick tvätta av den ordentligt med schampo och balsam. Det bästa var ändå att det var äkta hår, för annars vet man ju hur " dock hår " är. Sen åkte jag hem från NUS med bussen 14.05.

Onsdag: Endast Åsa skulle vara där tills vid fyra tiden då Lisbeth kommer. Och då tyckte jag inte att det var någon idé att komma, och inte dom heller för den delen!
Var med ponnysarna på ridskolan på efterrmidagen Victoria kom även dit och tittade på och låtsades vara " ridlärare ".

Torsdag: Kom fram 09.15 typ. Då var det bara Åsa där och sen efter en stund kom Lena. Jag gjorde inte så mycket på morgonen. Sopade lite, satte några kunder i stolen, hämtade posten osv. Sen permanentade jag även håret haha usch vad hemskt!
Sen tog jag 14.55 bussen från NUS, ner på stan. Men egentligen fick jag inte åka med den för det var tydligen bara avstigande men stod inte så i tabellen ajah skit samma. Men en av chafförerna var asgullig så han lät mig åka med.
Mötte upp Olivia på H&M, hon hade med sig en kompis också som bara gick med oss ett tag. Jag köpte ett par jeans, älskar dom verkligen! Har 4 par av dom nu men i olika färger.
Sen så hade jag lyckats spärra kortet igen. Javet, smart. Och hade bara 50 - 70 kr i kontanter? Men sen var Lena så gullig så jag fick låna 500 kr av henne.

Fredag: Mådde inte så bra imorse och igår när jag skulle sova så är hemma från praon idag. Men mår mycket bättre nu, ska snart fara till stan. Ska gå en sväng på stan med Jacqueline. Ska försöka att inte spärra kortet nu dessutom.

----------------------------
När jag kommer hem så lägger jag upp lite bilder osv. Men lägger inte upp en bild på permanentingen för usch blä. Tydligen så hade jag gjort det bra, men håller inte med...
Jamen vi hörs!

Inga bilder alls, så bjuder på en bild från Grey's!
RSS 2.0