- Give a little time to me or burn this out

Är dålig på uppdatera, även fast jag har lov och gör i princip inget, vilket jag älskar, totalt
Men händer än hel del samtidigt... Does that make any sence? 

Men har nyss duschat, efter en kväll ute i stallet, red Bea idag. Alltså ööö. Fyfan så dåligt de gick, hon försökte bara tackta iväg, och hon studsade och de fanns inget broms i henne, så blev riktigt sur där ett tag så släppte henne bara på lång tygel ett tag och skrittade med henne, sen försökte jag igen, ( försötkte jobba henne i lugn och samlad galopp, och att hon skulle lyssna när jag försökte ta tillbaka henne ) och då gick de mycket bättre! Men osamarbetsvillig var ordet! 
J red Caramel, och han var så glad och busig en hel del bocksprång! 
Idag så var man dessutom påväg in till Akuten... 
Vakande inatt för att jag hade ont i höger örat, och de rann som och var " gegga " i örat, och alldeles tätt, så jag inte kan höra. Too much information? 
Kunde inte somna om pgr av de, tog typ över 1 timme... 
Men sen när jag vaknade upp igen på morgonen så var de fortfarande massa " gegga " vätska, och tätt, så då bestämde vi oss för att fara in då, för att kolla upp dedär ( hade samma problem i måndags ). Men sen när vi kom till Ånäset så hade de som släppt, och eftersom ingen var speciellt sugen på en resa till Umeå, så vände vi. De kom tillbaka i omgångar, men de var ingen vätska och de går " fixa till " att jag inte hör nåt. 
Men om de blir såhär inatt igen så far jag ända in till Umeå imorn, hehe.
 
Oj nu vart de ett långt inlägg...
 
 Sundsvall 2010 want to be there now! 
RSS 2.0