- All I ever wanted

Nu är det sista kvällen kvar i Sundsvall innan vi åker hem, lämnar hotell livet och kommer tillbaka till verkligheten igen! Även fast jag gärna skulle stannat i någon dag till. 

Men tävlingsmässigt så gjorde både jag och Jacki våran sista tävlingsstart i år! Jacki och Mira slutade på topp med en dubelnolla och tredje plats i dagens LB! 
Jag och Fudge däremot har haft det jobbigare... Han har varit sååå spänd och så ivrig och så galen, och allmänt dryg. Speciellt utomhus. Gårdagen gick fruktansvärt dåligt så red ett pass med honom vid 16 samma dag. Och jag tror faktiskt det hjälpte lite, för idag var han som vanligt igen! ❤️ 
Men tyvärr så har vi fortfarande inte suttit en ända nolla tillsammans, och det har inte alls gått bra för mig och Fudge i Sundsvall. 😟 Så i vinter i är det hårdträning som gäller, så är vi fit for fight till 2016!!! 

Just nu är jag så galet trött. Helt sjukt. Steg upp strax efter 7 idag, det har varit tidiga mornar hela detta höstlov! Men samtidigt ett bra jävla lov ändå!🍂🍁
Jag såg LAn idag och sen for vi till hotellet för att duscha. Därefter for jag pappa och Jacki på Ikea såklart! Suget att få totaltrenovera blev ju inte mindre precis av att gå in där! 

Och nu så är ponnyerna nattade! Så nu ska vi leta efter någonstans att äta, vi försökte med Invito både igår och idag men det är helt fullt... 🎃 Wellwell. 
Är iallafall sjukt taggad på att få sova och sen sovmorgon! Haha. Även om vi tävlade klart idag så stannar vi och ser finalen i SM, där vi har 2 Vindeln ekipage i finalen!!!👊🏼🎉
Ni fattar inte hur cool man känner sig i de där VIP passen. 😎
RSS 2.0