- Escape it all it's just irrelevant

Uppdateringen har varit så sjukt dålig den senaste veckan, jag vet... Men jag har inte all haft lust att blogga då jag inte alls har varit på något bra humör den här veckan!
 
Senaste dagarna har det inte alls hänt mycket. Inte mycket skola alls heller, a whatever orkar inte ens förklara... På hästfronten har det inte heller hänt någonting som känns relevant att ens ta upp! Men däremot kom jag på att jag inte har bloggat sen Vännäs tävlingen i lördags så det kommer ett resultatinlägg senare! 
 
Idag så åkte vi in till stan för att köpa mera foder till the horses. Sen kunde jag såklart inte låta bli att åka förbi Ikea!!! Jag trodde det skulle vara total kaos och att man skulle vara tvungen att köa för att komma in i butiken, men icke det! Pappa var inte alls sugen, men det fanns både parkeringsplatser och man rymdes innuti! Man blir alltid så inspirerad av att gå in på Ikea, men vad kan man göra åt det när allt ska kosta så fruktansvärt... 
 
Nu har jag precis kommit in från stallet efter stallfix och ridning av Fudge! Det blev ett ytterst lugnt pass och jag provade även ett annat bett på honom. Jag kommer att rida han på det imorgon i LC och om det funkar så fortsätter jag på det helgen ut, annars byter jag till ett skarpare då han har en förmåga att bli sjukt stum i munnen på tävling... 
 
I helgen är det Skellefteå tävlingarna som gäller! Det blir dessutom årets första meeting! Så nu ska jag gå och duscha och sen försöka sova så man orkar med helgen! 
 
 
RSS 2.0