- Fridaaaay

Sist jag bloggade så var jag halvt deprimerad över att vi bara hade tagit oss igenom en måndag... Men nu är det helg, wihooo. 
 
 
Onsdagen var en riktigt tröttis dag. Vi skulle inte ha några lektioner men däremot hade vi obligatorisk närvaro på Universitet istället... Som gällde mellan 09.00-15.00. Vi fick som tur var sluta redan vid 13.40 och ja överlevde bilresan hem! 😴😴😴 
 
Gårdagen dag blev inte riktigt som det var tänkt. Karuzo hade inbokat sitt klinikbesök klockan 15.00 igår och jag hade en mattelektion som började 13.30. Planen var då att åka klockan 12 hemifrån men när vi tittade ut genom fönstret och efter att ha slagit en pling till Trafikverket + kollat VK så ändrade jag mig ganska snabbt. Det kändes helt enkelt inte värt det, precis som Rebecca sa " det skulle vara som att skapa en trafikolycka. Så då bestämde jag och Rebecca oss för att ta 11.30 bussen från Robban istället eftersom att vi båda behövde mattelektionen... Men såklart skulle vi hamna bakom en plogbil när vi svängt av i Gumboda och den var omöjlig att köra om på grund av den tjocka snöröken. Asså man såg ingenting! Man såg inte ens plogbilen vilket var rätt så creepy. Så vi missade bussen helt å hållet. Vi övervägde ett tag om jag skulle köra in, men det var inte värt det. Sen var ju även E4an avspärrad i Sikeå så jaaaaa. Vi skulle helt enkelt stanna hemma igår! 
 
Idag vaknade jag 5.45 och kunde inte somna om för att jag var så kissnödig... Life. Det var 30 minuter kvar tills jag skulle stiga upp så jag steg upp då istället och åt frukost(!!) wow lixom. Fick dock spykänslor men. 😅 
 
Skolan gick faktiskt riktigt fort och vi slutar ju 13.30 på fredagar så jag ska inte klaga! 
När vi kom hem idag så blev det först att äta en lättare middag, sen pluggade jag och gjorde klart samma uppgiften jag satt med hela gårdagen... 😴 Nu måste ju lärarn bli stolt. 
 
Sen var det bara att ge sig ut och checka igenom Fudge inför helgens tävlingar! Tacka gudarna för att Jacki var så sväll och gjorde bort allt stallgöra medans jag pluggade! 🌷🌷🌷 Så jag hade bara ridningen och snöröjning av utrusning kvar! Jag körde även igång tvättmaskinen med  schabraket och luvan jag planerar att ha imorgon! 
 
 
Alarmet står på 7.00 imorgon så nu blir det vin och chips framför winter finale avsnittet av The Blacklist! 🍷🍭
 
RSS 2.0