- Jävla väder

Jag suger på att uppdatera, men det vet ni ju redan! 
 
Sååååå. What's new. Den 27 december hämtade vi hem Fudge och Karuzo. Så nu är det inte längre hästfritt på våran gård längre! Lite blandade känslor om det i nuläget men det har gått väldigt bra än så länge! 
 
Under exakt heeeela juldagen, eller ja hela julhelgen i princip så satt jag Jacki och pappa fastklistrade framför The Blacklist. 😅 Under juldagen så såg vi 14 avsnitt från s3 och varje avsnitt är ca 42 minuter... Och dagen efter så var vi klar med säsong 3. 😂 Bra där. Sen slowade jag down tittandet av säsong 4 eftersom att det bara finns 8 avsnitt från den och just nu så äre säsongs uppehåll såatt... 😪😪😪 Dock bara tills på fredag but still. Bääästa eveeeer ❤️❤️❤️ Och varför jag tog upp denna extremt intressanta fakta var för att då vet ni att jag egentligen inte gjort ett piss detta jullov! 👏🏼
Eller jo en grej, vi for på Invito i fredags, en julklapp från mormor. 🎁
 
Nyårsafton spenderades hos bästa grannarna med en god middag, nyårsbingo och vin! 🎉🎊🍷
Det stod länge mellan om jag skulle fira med familjen eller vänner, men jag valde familjen. Dom 2 senaste gångerna har jag varit borta och efter allt som har hänt ville jag umgås med familjen! 
 
Å idag då, onsdag så ska jag egentligen vara och jobba på RKS, men tack vare det trevliga vädret och halkan så tar vi oss inte ens ut från gården. 😊😊😊 Så nu väntar vi på skottning. Igår var jag också och jobbade tyvärr fick jag bara ihop ca 5 timmars sömn så trött af var jag nästan hela dagen... Lång dag och kaaaallt.
Riktigt roligt hade vi dock och alla elever var så duktiga! Vi tog oss knappt hem pågrund av att barnen inte ville släppa mig och Jacki. 😅
 
Anyway när skoträningen är klar åker vi iväg och hjälper till så gott det går! 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0