- Sportislooov

Yääääjh nu är det sportlooooov. Men som det ser ut nu så är det mest plugg som gäller, men jag är glad ändå! 🎉🏂⛷😎
 
Ja då var det ett tag sedan sist igen då... Om jag inte minns helt fel så bloggade jag dagen före SRK tävlingen??? Så jag backar väl dit då. Den tävlingen... Den gick piss, vilket var mitt standarduttryck under hela helgen. Och jag ifrågasätter mig återigen ( för typ 511 gången ) varför jag håller på med denna sport... Well. Fudge kändes asfin på framridningen till LCn och även när jag hoppade fram på räcket. Men sen när vi " bara skulle ta ett litet språng " på oxern som dessutom bara låg på 80. Så såg jag bara en jättestort avstånd och då tänkte jag nej han får gå nära istället, yes han lyssnade på mig, men idioten = jag blev aldrig klar i handen så han kröp bara närmare ocj närmare. Tillslut kraschade vi hela hindret och jag fick mig en flygtur. 😒😴 Efter den missen var hela helgen förstörd. Vi gick in på banan och grunden var lite halverst. Jag ville satsa i omhoppningen och mot näst sista hindret tappade jag stigbygeln och slutade rida mot hindret och med tanke på att vi nyss kraschat så ville Fudge ( såklart ) inte gå av på den där dåliga distandes så han nitar istället.  Och jag fick mig återigen en flygtur. 🤗🤗🤗 
 
Jag valde ändå att hoppa nästa klass som var en LB. Framridningen och framhoppningen kändes bra ända tills vi skulle börja på oxern igen för jag var livrädd för den och det kan jag lova att Fudge kände av. Så han stannade långt innan första gången och jag försökte typ inte ens rida mot den. Sussi skrek åt mig att bara lägga upp trycket och mjukna i handen så jag tog om det och då fick vi ett super språng, men vi båda var fortfarande misstänksamma. Jag hade inte bästa känslan för att gå in och hoppa hel bana men ah. 
Själva rundan gick helt ok men jag tappade återigen distansens på ett hinder så då fick vi ett stopp, ett pet och några tidsfel. Superkasst. Men jag hade ändå en bättre känsla än i LCn! 
 
Så vad skulle jag tro efter detta? Fudge som aldrig stannar hade nu stannat i båda klasserna. I samråd med Sussi så tror vi på 2 saker. Antingen tappade han självförtoendet och vill inte hoppa i dåliga lägen. Eller så är han inte riktigt fräsch, för han brukar inte stoppa såhär... Så därför ska vi ta in han till distrikts bara för att få böja igenom han. Det skulle egentligen ha gjorts nu under veckan men på grund av skolan och att vi inte fått loss den enda veterinär jag vill använda mig av så har det blivit uppskjutet till nästa vecka  . Och absolut no offense till veterinärerna i Ånäset!!!! Jag tycker alla är bra, men när det kommer till hästarna så vill jag helst bara använda mig av en och samma veterinär. 
 
Jag blir så frustrerad om det nu visar sig att han är halt eller liknande. För han har verkligen varit sååå fin hela året! Och ska ett misstag förstöra den känslan... Men å andra sidan skulle det kännas skönt med en större anledning till detta, fast det skulle jag också betyda att hela våren är körd, och så vill jag sjävklart inte ha en skadad ponny! 😤😤
 
Wellwell nu lämnar vi hästsnacket i någon minut. Igår fick vi sportlov och det känns sååååå skönt. Hela skolveckan var varit riktigt effektiv då jag fått en hel del gjort och även rättat till 3 kurser (!!) 2 från 1an och ett från 2an. Och en av dom är MATTE 1b!!!! Asså ingen kan nog förstå hur det känns, för jag har inte haft E i matte sen 7an... Jag klarade alltså inte ens 9ans matte men nu har jag klarat 1ans matte på gymnasienivå! 😎 Fast samtidigt så känner jag mig jättetöntig för resten av klassen sitter och kämpar med matte 3, medans jag har suttit och knappt klarat mig genom 1ans matte. 😅😅👏🏼👏🏼 Sen är det ju bara att konstantera att jag hade aldrig klarat mig utan min helt fantastiska mattelärare ⭐️⭐️⭐️ till henne! 
 
Efter skolan drog jag, Agnes och Jacki en spontanare till Avion. Pyttepytte lite shopping blev det och sen avlutades dagen och invigdes lovet på Vezzo! 💸💸💸 
 
Idag är det en sånhär dag då man bara vill ligga å glo på film. 🙄 Och jag tänker faktiskt tillåta mig själv att känna så och inte känna någon stress över huuuuvudtaget. Försöka.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0